Кочанчанец е нова атракција на интернет: Брка облаци и го повикува сонцето

Погледнете во видеото во кое кочанчанец ги брка облаците и го повикува сонцето. Видете сами дали причината за ладното време и снегот во Април лежи во овој ритуал или затоплувањето на времето ќе биде резултат на неговите моќи:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *