Кочани: Спектакуларно запросување на мотор! (Видео)

Никола од Кочани ја запроси Мартина на спектакуларен начин! Погледнете го видеото снимено на врвот Пониква, за кое Мартина мислела дека само снимаат трикови со мотор:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *