Колку чинат човековите органи на црниот пазар и нивната легална цена? (Видео)

Дали некогаш сме се запрашале која е цената на едно срце? Милион долари, а можеби и повеќе на црниот пазар. А колку чини еден бубрег? Или пак рака или нога? Погледнете го видеото и дознајте колку се вредни нашите органи – и легално и нелегално.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *