Кире Блажевски – кошаркарскиот снајпер од Македонска Каменица (ВИДЕО)

Кире Блажевски е кошаркар на КК „Баскет Кам“ од Македонска Каменица. Погледнете како Кире шутира за три поени и споделете го видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *