Каменичанецот Стаменковски се враќа со нов светски рекорд од Књажевац

Нов успех на Бошко Стаменковски од Македонска Каменица. Ново злато и нов светски рекорд, од Светското првенство во Књажевац, се испишани позади неговото име.

погледнете го прилогот на Канал+ телевизија за новиот успех на Бошко Стаменковски

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.