Каменичанецот Златко Стојмиров ќе го вози автомобилот на „Кит Го“

Златко Стојмиров од Македонска Каменица е добитникот на автомобилот „опел астра седан“ , што беше главна награда во големата наградна игра на КИТ Го и Тера маркети.  Главното извлекување „Купувај и добивај со Кит-го и Тера маркети“  се оддржа денес, во 12.00 часот во Штип, каде е извлечен и среќникот на главната награда.

Наградната игра почна на 28 април, а во неа учествуваа илјадници верни потрошувачи на Кит Го и Тера:

Во изминатите неколку месеци, беа доделени околу 300 награди. 14502747_1641689472789965_3689707886730989407_nКит Го и Тера маркети имаат ланец на продавници во 12 градови во државата, со многу лојални потрошувачи и учесници во наградната игра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *