Каменичанецот Андреј Ѓорѓиевски сними видео против семејното насилство. Гласајте!

Каменичанецот Андреј Ѓорѓиевски сними видео против семејното насилство со кое се натпреварува во рамки на  кампањата #glasprotivnasilstvo, во категоријата „Натпревар за најдобро младинско видео“.

Вашиот глас за Андреј и неговото извонредно видео може да го дадете на следниов линк: http://glasprotivnasilstvo.vo.mk/contestants/5/. Гласајте! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *