Италијанец се ожени сам со себе

Италијанецот Нело Руџиеро е првиот човек во светот кој склучи брак самиот со себе и отиде на меден месец во Египет, каде што, како што вели, стекнал нови интересни пријателства.

– Јас не сакам никого повеќе од себе си – рече Италијанецот.

Оваа луда идеја ја добил поради неговите родители, кои упорно сакале да го оженат и својот петти син. На крај тие со радост го прифатиле тој брак.

На својата венчавка што беше пренесувана и на телевизија, тој пристигнал на бел коњ, а гостите мислеле дека се работи за прослава на неговиот 40-ти роденден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *