Илија Несторовски повторно стрелец. Може ли сам да го спаси Палермо?

Продолжува гол-шоуто на Илија Несторовски во Италијанскто калчо. И денес Несторовски беше стрелец, но Палермо повторно загуби, овојпат на гостувањето кај Каљари. Може ли Нестор-гол сам да го спаси Палермо?

Погледнете го новиот гол на Илија Несторовски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *