ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЈП КАМЕНА РЕКА!

Се известуваат сите корисници на старата водоводна линија дека денес (24.11.2016 година) заради активности при поставувањето на атмосферската канализациона мрежа дојде до непосакуван дефект на старата водоводната линија. Жителите кои се приклучени на старата водоводна мрежа нема да имаат вода за пиење се додека не се отстрани дефектот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *