Известување од ЈП “Камена Река” до граѓаните на Македонска Каменица

      logo_kamenareka

 ИЗВЕСТУВАЊЕ !!!

Почитувани граѓани,
Ве известуваме дека на ден 01.10.2016 год.  ( Сабота ) ќе се изврши перење и хиперхлорирање на резервоарот за вода за пиење и градската водоводна мрежа.
За таа цел водата од градскиот водовод во периодот од 07:30 часот до 17:00 часот во Сабота 01.10.2016 год. НЕ ТРЕБА да се користи за пиење бидејќи ќе има зголемена количина на хлор, се со цел да се изврши дезинфекција на резервоарот и водоводната мрежа.slika-192
Во посочениот период водата може да се користи само за санитарни потреби.
Благодариме за разбирањето !!!

ЈП “Камена Река” – Македонска Каменица

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *