Известување од ЈП “Камена Река”. Дел од градот денес поради дефект ќе биде на кратко без вода за пиење

ИЗВЕСТУВАЊЕ !
Се известуваат сите корисници на водоводна линија дека денес 27.10.2016 година во периодот од 11:30 до 13:00 часот поради дефект на водоводната линија, вода за пиење нема да имаат жителите кои што живеат на ул.Илинденска, ул. Македонска, ул.Езерска и дел од ул.Осоговска после детската градинка.
Однапред Ви благодариме за разбирањето…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *