ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО СИТЕ ЛОВЦИ ОД ЛД “КАМЕНИЦА – САСА”

ЛД “М. Каменица – САСА” ги известува своите членови – ловци дека од денес 01. Октомври 2016 год. започнува ловот на дива свиња, додека ловот на зајак започнува од 11. Октомври 2016 год. и  истата ќе трае се до 31. Јануари 2017 год.received_1482003295160259

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *