Зимскиот распуст за учениците заврши

Заврши зимскиот распуст

Од утре почнува второто полугодие од учебната 2016/2017 година.

Повеќе од 270 илјади ученици, 188 илјади основци и 80 илјади средношколци, се враќаат во училиште.

Распустот беше продолжен за два работни дена за да се избегне опасноста од ширење на грип.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *