Есенва во Македонска Каменица редовно се собира паднатиот листинец

fb_img_1477399082272Во изминатите две недели вработените во ЈП ,,Камена Река” активно работеа на собирање на паднатиот листинец и други мртви органски материи по територијата на општина Македноска Каменица. Оваа активност ќе продолжи и во наредниот период со зголемен интензитет се до целосното собирање и одлагање на органската материја.

fb_img_1477399077900

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *