“Еко Кам Мед” ги носи пчеларите од Македонска Каменица на Саем на пчеларство во Србија

Пчеларско Здружение “Еко Кам Мед” од Македонска Каменица, ги известува сите свои членови дека организира посета на Саем на пчеларство за Југоисточна Европа, кој на 23. Септември, ќе се одржи во Врање, Србија.

За сите членови ќе биде обезбеден бесплатен превоз со автобус. Поаѓање во 05:30 часот, од пред Пензионерскиот дом во Македонска Каменица, а враќање кон назад од Брање е во 15:00 часот, истиот ден.

Проектот е финансиран од Општина Македонска Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *