Еве како се прават виршлите. Дали и понатаму ќе бидат дел од вашата трпеза? (Видео)

Во видеото е прикажан целиот процес на правење на нас добро поџнатите “виршли”. Тие често се дел од нашата трпеза.

Некои нема да можат да го догледаат видеото до крај, а многу од вас нема никогаш повеќе да ги пробаат вака подготвените виршли.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *