Дочекајте ја Новогодишната ноќ во „Парк Панорама“

Мотел ресторан „Парк Панорама“ организира дочек на најлудата ноќ во годината. Годинава овој ексклузивен ресторан понуди специјално мени по супер-пристојна цена од само 900 денари. За повеќе информации околу дочекот на Нова година посетете ја официјалната фејсбук фан страна на Мотел ресторан „Парк Панорама“ или резервирајте на следниов телефонски броеви:
077 657 373
071 940 302

линк од официјалната фејсбук фан страна на мотел ресторан „Парк Панорама“

https://www facebook.com/Motel-Restoran-PARK-Panorama-870143529782908/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *