Дилери на дрога од Штип и Делчево фатени на дело во Берово

Штипјанец и делчевец, стари 33 односно 21 година, од денес се со кривичлна пријава од беровската полиција .

Двајцата , на различна локација и во различно време се фатени како продават дрога. Штипјанецот, во неколку наврати, на млад беровец му продал џоинт. Секое парче, беровецот го платил по 500 денари.

Делчевецот, пак, полицијата го фатила на дело, како на друг беровец за време на концерт исто така му продава џоинт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *