Детските екипи на ФК Каменица-САСА ја продолжија победоносната серија

Во недела на 23 Април, детските екипи на ФК Каменица-САСА одиграа два натпревари од Детска лига – Исток против екипите на ФК Младост-Тошев. Екипите на ФК Каменица-САСА и во овојпат беа победници не само резултатски, туку и според нивната доминација на теренот и контрола на играта.

Еве ги резултатите од двата натпревари во кои Каменица-САСА забележа уште две убедливи победи во низа:

I натпревар:

2004/5 ФК Младост-Тошев : ФК Каменица-САСА 2:6

2007/8 ФК Младост-Тошев : ФК Каменица-САСА 0:3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *