Детските екипи на ФК Каменица-САСА минатиот викенд го обелија образот на сите спортски екипи од Македонска Каменица

Македонска Каменица, 22 АприлД

(www.kamenica.mk)

Детските екипи на ФК Каменица-САСА минатиот викенд беа единствените што остварија победи. Во двата одиграни натпревари на домашен терен убедливо ја совладаа ФК Зрновка

I натпревар 2004/5:

ФК Каменица-САСА : ФК Зрновка 6:1

II натпревар 2005/6:

ФК Каменица-САСА : ФК Зрновка 12:6

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *