Денес Саса го пречекува Работник. Сите на стадион!

Денес (2 ноември 2016), ФК „Каменица Саса“ ја пречекува екипата на „Работник Џумајлија“ од Лозово. Натпреварот ќе започне во 13 часот и 30 минути, на Градскиот стадион во Македонска Каменица. Раководството и фудбалерите на Саса ги покануваат сите љубители на фудбалот да дојдат на стадион и да го поддржат клубот кој годинава се бори за пласман во Втората македонска фудбалска лига.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *