Дел од љубовните пораки испишани на ѕидовите од тоалетите во скопските кафичи

Ѕидовите и вратите во јавните тоалети често се „табла“ за секаков вид на пораки напишани со перманентен маркер или издлабени потписи. Ви ги пренесуваме  љубовните пораки, поезија… од тоалетите на скопските кафичи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *