Делови од Јадранското Море под лед

Ниските температури и силниот ветер го заледија Јадранското Море кај областа Ивињ, но и Вранското Езеро.

Студениот бран донесе температури и до -20 степени целзиусови, а тоа беше доволно да замрзнат делови од морето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *