Дали полициски униформирани лица имаат право на бесплатен превоз во автобус или кафе и појадок во ресторан, хотел или кафетерија?

 Одговара Mиша Поповиќ од Институтот за демократија „Социетас цивилис“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *