„Графити поет“ ги освои срцата на Македонците

Во главниот град на Македонија, Скопје, се појавија графити кои ги освоија срцата на Македонците. Никој не му се лути на поетот што своите стихови ги пишува по скопските згради.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *