Градоначалникот на Каменица оствари средба со Претседателот на РСБСП

Денес, на работна средба со градоначалникот на општина Македонска Каменица, д-р Дарко Митевски, беше претседателот на Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата, г-дин Стојче Стаменковски.
Претседателот на РСПСП и неговиот тим извршија увид во проектите, кои Македонска Каменица ги има реализирано, а се однесуваат на подобрувањето на безбедноста во сообраќајот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *