ВОНРЕДНА ВЕСТ: ИСЧЕЗНА АВИОН ВО ОКОЛИНАТА НА СКОПЈЕ

Авион со приватен комерцијален лет исчезнал од радарот во близина на скопскиот аеродром, потврдуваат од МВР за НОВА.919124Large

НОВА дознава дека станува збор за авион кој се обраќал од Дубровник и исчезнал во близина на Скопје.

Екипите на МВР се на терен и го бараат авионот.

Извор: НоваТВ

Leave a Reply

Your email address will not be published.