Владимир Путин знае одлично да ја свири “Македонско девојче” на клавир (Видео) | kamenica.mk

Претседателот на Русија, Владимир Путин, е на службена посета во Пекинг. На прошетка низ хотелот виде еден клавир и на изненадување на сите почна да свири една од најубавите македонски песни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *