Ви треба ли работа? Еве начин како да ја најдете!

kariera.mk е нова интернет платформа на која можете да најдете стотици огласи за работа, огласи за доделување стипендии  и обуки кои ќе Ви помогнат полесно да се снаоѓате на работното место. Се што треба да направите е да подготвите CV, да се зачлените и да ја барате Вашата работа од соништата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.