ВИЦ НА ДЕНОТ

Тате, тате…ај да си купиме ние едно маченце бе тате.

– Не може сине, еле после ќе сере насекаде по дома!

Епа, тате…ај тогаш ние да си купиме еден тигар а?

Е сине, тигар ама тогаш ние ќе сереме низ дома!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *