ВИДЕО: Како евтини кинески патики стануваат Nike?

Се почесто сме сведоци дека нашите нови патики се се полоши и полоши. Се случува да не можеме да ги носиме ни една сезона. Од овие причини често си ги поставуваме прашењава: Какви патики купуваме? Дали се оригинал или не? Каде се произведуваат?

За да знаете што навистина се случува, погледнето го видеото

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *