Ваш Астрономски Календар | kamenica.mk

Денеска е недела, 1 јануари 2017 година, 1-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 364 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот и 1 минута,  а ќе зајде во 16 часот и 12 минути.

Денов трае 9 часа и 11 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 8 часот и 55 минути, а ќе зајде во 19 часот и 32 минути.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *