Вака изгледа кога Бора Чорба ќе го исполни своето ветување

Кој ја слушнал песната “Авиону сломит чу ти крила” од Бора Чорба знае за каков вид на омраза станува збор:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *