Бизарно: Страстен секс прекина тениски натпревар

Поради повреда на некој тенисер или поради временски непогоди честа е ситуацијата еден тениски натпревар да биде прекинат на одредено време, но сигурно досега не се случило поради гласно водење љубов.

Токму тоа се случи на Сарасота Опен на мечот меѓу Кругер и Тиафо. Во шестиот гем во вториот сет, на сервис на Тиафо од околните станови се слушна гласно водење љубов. Мечот на кратко беше прекината а Тиафо извика „Невозможно е да е толку добро“, додека противникот „лансира“ една топка во правец од каде доаѓаа звуците од страсниот секс.

По комичната ситуација мечот продолжи, а победа извојува Тиафо со 2-0 во сетови (6-3, 6-2).

Izvor info: gol.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *