Бебе со белег во облик на срце го освојува светот

Чинар Енгин од Анкара од самото раѓање е посебен и неодолив. Тој има белег на челото, во облик на срце. Мајката Сејда (28) и таткото Мурат (30) не можеле да поверуваат кога нивното дете се родило со црвен белег на главата. 

Новороденчето уште во породилиштето било хит откако бабиците се фотографирале со него. Родителите велат дека како што старее има се повеќе фанови и сите кога ќе го видат го застануваат и се сликаат со „љубовното дете“ како што милуваат да го наречат.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *