Бајса Арифовска е уникатна појава во светот на македонската традиционална музика

За да се уверите во уникатноста и неверојатниот музички талент на Бајса Арифовска погледнате ја целата видео сторија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *