Анкета: Дали проституцијата треба да се легализира? (Видео)

Дали треба да се легализира проституцијата во нашата земја? Вистина е дека ова прашање со години се провлекува низ нашето општество, но барем засега нема никакви најави од институциите за решавање на овој горлив проблем.

Телеграф.мк направи анкета во центарот на Скопје и ги праша скопјани дали треба се легализира проституцијата во Македонија?

Погледнете во видеото како одговорија нашите сограѓани на ова прашање:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *