Анкета во Скопје: Дали ви сметаат провинцијалците? (Видео)

Веруваме дека една од „најболните“ точки на жителите на градот Скопје се таканаречените провинцијалци што живеат и работат во нашата метропола.

Телеграф.мк направи анкета во центарот на градот и на случајните минувачи им го постави прашањето: Дали ви пречат провинцијалците во нашата метропола?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *