Нови 3 засилувања во ФК Каменица Саса – на голманската позиција доаѓа Иван Николоски, младинскиот репрезентативен голман на Македонија

ФК Каменица Саса покрај интензивните подготовки пред почетокот на пролетниот[…]

Read more

Пеле и Робен пристигнаа во Саса: Дојдовме со цел да и помогнеме на Саса во борбата за продолжување на второлигашкиот фудбал во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 02. Февруари 2024 година – Во борбата за[…]

Read more