“Здружението за Македонско – Бугарско пријателство” бесрамно бара да се тргне споменик на НОБ кој сведочи за фашистичката бугарска окупација на Македонија во време на Втората светска војна

Плочата од штипското училиште Ванчо Прке да се тргне, бараат[…]

Read more