„Open Air Summer Techno Party“ – несекојдневна забава на отворено во Парк Панорама

Motel Restoran PARK Panorama е место на кое летово ќе се одржи на најнесекојдневната забава на отворено! Забавата се случува Сабота, 06. Јули година.
Огранизаторите на Open Air Summer Techno Party , упатуваат кратка порака со која ги покануваат младите од регионот да бидат дел од ова несекојдневно доживување: 
Дечки, ни претставува огромна чест и задоволство да Ве поканиме на една несекојдневна журка на отворено, со добар ритам, прекрасна природа и амбиент. На ова место постои верување дека е „долина на среќата“: кој се напие пиво на ова место цела недела му била среќна, а ако се опие ќе му се оствари желбата:)
П.С. Внимавајте на радарски контроли, не знаете кога среќата ќе Ви се насмее. Не седи пијан зад волан.

*Маркетинг текст, нарачан од организаторите на Open Air Summer Techno Party 

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *