„Halloween movie night“ во Домот на култура во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 01. ноември 2019 Училишната заедница при СОУ „Миле Јаневски Џингар“ – Македонска Каменица, по повод Ноќта на вештерките организира кино проекција на филм во Домот на култура . „Halloween movie Night“  започнува во 21:00 часот, влезот е 30 денари. Дел од собраните средства ќе бидат наменети за хуманитарни цени.
Содржината на филмот е наменета за лица постари од 13 години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *