Ивица Талевски, МАР: Со инвестиции во одржлив развој и одговорно работење домашната рударска индустрија ќе го добие местото во општеството што го заслужува

Талевски, МАР: Со инвестиции во одржлив развој и одговорно работење[…]

Read more