УБАВА ВЕСТ: Прва изложба на цртежи од младите каменички уметници од ликовната секција при КИЦ „Романса“ Македонска Каменица

УБАВА ВЕСТ: Прва изложба на цртежи од младите каменички уметници[…]

Read more