Кметовска, Поп Димитрова, Тасевска и Адамовска од Баскет Кам се најдоа на списокот на женската кошаркарска репрезентација на Македонија

На отворањето на евро-квалификациите, нашите најдобри кошаркарки ќе играат на[…]

Read more