“Здружението за Македонско – Бугарско пријателство” бесрамно бара да се тргне споменик на НОБ кој сведочи за фашистичката бугарска окупација на Македонија во време на Втората светска војна

Плочата од штипското училиште Ванчо Прке да се тргне, бараат[…]

Read more

Сопругата на Дејвид Камерон на удар од медиумите во Велика Британија: Срамно што евтина работна сила од Македонија ви ги шие скапите-луксузни брендови за бедна плата

Дизајнерката Саманта Камерон е на удар на британските медиуми бидејќи[…]

Read more