Рударската локомотива тргна од Македонска Каменица. ФК Саса ја направи првата прозивка на играчи пред почетокот на новата сезона (ФОТО)

Рударската локомотива тргна од Македонска Каменица! ФК Саса ја направи[…]

Read more

“Баксет Кам” девојчињата до 12 години се меѓу најсилните екипи во Македонија! Викендов ќе се борат за нов клубски пехар на ПлејОф турнирот во Скопје

Завршницата во женската пионерска лига ќе се игра викендов, во[…]

Read more