Фондацијата „Ице Бегов“ преку хуманитарниот настан „Небо Сино“ ќе обезбедува средства за Летен камп на лицата со посебни потреби од Дневните центри во Македонска Каменица и Делчево

Фондацијата „ИЦЕ БЕГОВ“ на 28. Јули 2023 година, во Македонска[…]

Read more