Изведба на “ЗЛАТНАТА РИПКА” по повод роденденот на детската градинка “БАМБИ” – Македонска Каменица

ДЕТСКА ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА”ЗЛАТНАТА РИПКА” По повод роденденот на детската градинка[…]

Read more